Om Hairfinder

Med i genomsnitt 60114 besökare per dag är Hairfinder® snabbt på väg att bli Internets mest populära informationskälla för hårvård, frisyrmode och styling.
 
Här finns många artiklar om grunderna inom hårvård och styling, och utförlig information och instruktioner om hur du skapar många av de mest populära stilarna just nu. Artiklarna tar upp allt från frisyrtrender till färgtekniker och lösningar för att göra rakt hår lockigt och tvärt om.
 
Den kanske allra mest populära funktionen på sidan är länken Ask Hairfinder där läsarna kan skicka in egna personliga frågor om hår (på engelska) och få svar av diplomerade proffs. Alla frågor och svar sparas i ett arkiv så att andra kan få hjälp med liknande problem om de inte vill skicka in en egen fråga. Oavsett av vilka frågor du ställer har Hairfinder® svaret.
 
Andra funktioner inkluderar foton på aktuella kändisar och frisyrerna som skapar rubriker, och foton på frisyrer som skapats av prisbelönta proffs på hår.
 
Dessutom samarbetar Hairfinder® med TheHairStyler.com där besökarna har möjlighet att prova olika frisyrer och hårfärger. Frisyrprogrammet finns online och innehåller fler än 1000 olika frisyrer och 53 olika hårnyanser så testa på ett foto av dig själv.
Shop