Om Hairfinder

Hairfinder® har et gjennomsnitt på 60.114 besøkende per dag og er dermed raskt i ferd med å bli den mest populære internettressursen med informasjon om hårpleie, hårmote og styling.
 
Nettstedet inneholder en lang rekke artikler om hårpleie og styling, men kan også by på detaljert informasjon og instruksjoner om hvordan du kan skape mange av dagens mest populære frisyrer. De tilgjengelige artiklene dekker alt mulig, fra frisyretrender til fargeteknikker og løsninger for å krølle glatt hår (og vice versa).
 
Det kanskje aller mest populære tilbudet på nettstedet er linken Spør Hairfinder, som gir leserne anledning til å stille sine egne spørsmål (på engelsk) om hår. Svarene kommer fra profesjonelle fagfolk med lisens. Alle spørsmålene med svar er samlet i arkivet. Dermed kan andre med liknende problemer få hjelp uten at de behøver å sende inn et spørsmål selv. Uansett hva du måtte lure på om hår: Hairfinder® har svaret! Ellers inneholder nettstedet blant annet bilder av dagens kjendiser og deres frisyrer som omtales i mediene, men også bilder av frisyrer fra prisvinnende mesterfrisører.
 
I tillegg har Hairfinder® gått sammen med TheHairStyler om å gi de besøkende muligheten til selv å prøve ulike frisyrer og hårfarger. Frisyreprogrammet online inneholder mer enn 1000 forskjellige frisyrer og 53 ulike nyanser av hårfarger som du kan prøve på et bilde av deg selv.
Shop