Om Hairfinder

Med et gennemsnit på 60.114 besøgere per dag bliver Hairfinder® hurtigt Internettets mest populære ressource for information om hårpleje, frisurer og mode.
 
Websiden har masser af artikler om hårpleje og frisurer og også detaljeret information og vejledninger, om hvordan man får mange af dagens mest populære looks. De tilgængelige artikler dækker alt fra frisuretrends til farveteknikker og løsninger for krølning af glat hår og vice versa.
 
Den mest populære artikel på websiden er måske Ask Hairfinder -linket, der giver læserne mulighed for at sende deres egne personlige spørgsmål vedr. hår (på engelsk), og som besvares af autoriserede personer. Alle spørgsmål og svar er indbefattet i et arkiv, så andre med lignende problemer kan få hjælp, selv om de ikke selv ønsker at sende et spørgsmål. Ligegyldigt hvilket spørgsmål du har vedrørende dit hår, så har Hairfinder® svaret.
 
Andre artikler på websiden har billeder af dagens berømtheder og deres frisurer, som skaber overskrifter, samt billeder af frisurer af prisbelønnede hårkunstnere. Hairfinder® er desuden gået sammen med TheHairStyler for at give besøgerne mulighed for at afprøve forskellige frisurer og hårfarver. Online frisure-softwaren har mere end 1.000 forskellige frisurer og 53 forskellige hårfarvenuancer, som kan afprøves på et billede af dig selv
Shop