Tietoja Hairfinder

Hairfinder® -sivustolla käy päivittäin keskimäärin 60114 vierailijaa ja sivustosta onkin nopeasti tulossa internetin suosituin kohde haettaessa hiustenhoitoa, kampausmuotia ja hiusmuotoilua koskevaa tietoa.
 
Sivusto sisältää kymmenittäin artikkeleita, jotka antavat perustietoja sellaisista aiheista kuin hiustenhoito ja hiusmuotoilu sekä yksityiskohtaisia neuvoja ja ohjeita monien tämän hetken suosituimpien kampaustyylien luomiseksi. Tarjolla olevat artikkelit käsittelevät kaikkea mahdollista hiuksiin liittyvää, kuten kampaus-trendit ja värjäystekniikat sekä opastavat, miten suorista hiuksista saadaan kiharat ja päinvastoin.
 
Sivuston ehkäpä suosituin osa on Kysy Hairfinderilta –linkki, jonka kautta lukijat voivat esittää omia henkilökohtaisia hiuksia koskevia kysymyksiään (englanniksi) ja joihin viralliset alan ammattilaiset antavat vastauksen. Kaikki kysymykset ja vastaukset löytyvät arkisto- kohdasta, niin että muutkin, joilla on samantapaisia ongelmia, saavat apua vaikka eivät itse haluaisikaan esittää kysymystä. Mikä tahansa hiuksiin liittyvä kysymys sinulla onkin, Hairfinder® antaa sinulle vastauksen.
 
Muita sivustolta löytyviä aiheita ovat kuvat, jotka esittävät tämänhetkisiä kuuluisuuksia ja heidän julkisuudessa huomiota saaneita kampauksiaan sekä palkittujen hiustaiteilijoiden kehittämiä kampauksia.
 
Hairfinder® tekee sen lisäksi yhteistyötä The Hairstyler in kanssa tarjotakseen sivustoilla kävijöille mahdollisuuden kokeilla erilaisia kampauksia ja hiusvärejä. Online-hiusmuotoiluohjelmisto sisältää yli 1000 erilaista kampausta ja 53 erilaista hiusvärisävyä, joita voit kokeilla omaan kuvaasi.
Shop