Hairfinder

Günlük ortalama 60.114 ziyaretçiyle , Hairfinder® internetin saç bakimi, saç modasi ve saç stilleri hakkinda bilgi bulunabilecek en popüler kaynagi haline gelmektedir.
 
Site saç bakimi ve saç stilleri hakkinda temel bilgi içeren düzinelerce yazinin yani sira günümüzün en popüler görünümlerinin nasil olusturulacagi konusunda ayrintili bilgi ve talimat da içermektedir. Mevcut yazilar saç stilleri trendlerinden boyama tekniklerine ve düz saçlari kivircik hale getirmek ve kivircik saçlari düzlestirmek gibi konularda çözümlere kadar her konuyu içermektedir.
 
Belki de sitenin en popüler özelligi, ziyaretçilerin saçlariyla ilgili kendi sorularini (Ingilizce) olarak gönderip bu sorularin lisansli profesyoneller tarafindan yanitlandigi Hairfinder'e sorun baglantisidir. Sorularla cevaplarin tümü bir arsive konulmaktadir; buradan da kendileri bir soru sormak istemeseler bile benzer sorunlara sahip diger okurlar yardim alabilir. Saçinizla ilgili sorununuz ne olursa olsun, Hairfinder®'nin cevabi vardir.
 
Sitenin diger özellikleri arasinda günümüz ünlülerin ve mansetlere çikan saç stillerinin fotograflari ve ödüllü saç sanatçilarinin saç stillerinin fotograflaridir.
 
Ayrica, Hairfinder® TheHairStyler ile isbirligi yaparak ziyaretçilere farkli saç stilleri ve renkleri deneme olanagini saglamaktadir. Çevrim içi saç stili yaziliminda kendi fotografinizi deneyebileceginiz 1000'den farkli saç stili ve 53 farkli saç rengi bulunmaktadir.
Shop